Cumartesi, 13 Aralık 2025
CumCuma Editörü Olmak İster Misiniz?
CumCuma
  • CumCuma
    • Son Dakika
    • Magazin
    • Galeri
    • Videolar
  • Gündem
  • Yaşam
    • Sağlık
  • TV
  • Kadınca
  • Dünya
  • Türkiye
  • Müzik
  • Sinema
  • Tatil
  • Spor
  • Podcast
No Result
View All Result
CumCuma
  • CumCuma
    • Son Dakika
    • Magazin
    • Galeri
    • Videolar
  • Gündem
  • Yaşam
    • Sağlık
  • TV
  • Kadınca
  • Dünya
  • Türkiye
  • Müzik
  • Sinema
  • Tatil
  • Spor
  • Podcast
No Result
View All Result
CumCuma
No Result
View All Result
  • Gündem
  • Medya
  • Moda
  • Müzik
  • Sağlık
  • Tatil
  • Spor
  • Dünya
  • Podcast
CumCuma Magazin

Şeyma Subaşı’na 550 bin liralık ceza

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından gizli reklam yaptığı için 550 bin 59 lira para cezası aldı.

Magazin
Şeyma Subaşı’na 550 bin liralık ceza
49
SHARES
327
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşPinterest'de PaylaşWhatsApp'ta Paylaş

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra sosyal medyada gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı’ya fenomenlere yönelik denetimler sonrası ceza kesildi. Sosyal medya fenomenlerine yönelik denetimler sürdüren Ticaret Bakanlığı, bu hesaplar üzerinden haksız kazanç sağlanmasının önüne geçilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın da gizli reklam yaparak vergi ödemediğinin belirlendiği öğrenildi. Ticaret Bakanlığı, Subaşı’nın farklı tarihlerde, 5 farklı markanın reklamını yaptığını ve bunu gizlediğini tespit etti. Bu şekilde hem kanunu çiğneyen hem de reklamlardan elde ettiği gelirin vergisini ödemeyen Subaşı’ya Ticaret Bakanlığı’nın 550 bin 59 lira para cezası kestiği öğrenildi. Ürünlerin reklamını yapıp ancak ‘reklam’ olduğunu belirtmeyen Subaşı, zaman zaman tepki çeken haberlerle gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından sıkça kıyafet, mücevher gibi birçok ürün paylaşan Şubaşı’nın gizli reklamı ise tepki topladı.

Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı 2 Temmuz 1990’da Samsun’da dünyaya geldi.

Bir dönem popüler olan “Var mısın Yok musun” yarışmasına katılan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla ün kazanmaya başladı.”Var Mısın Yok Musun” adlı yarışma programının ardından Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, “Yok Böyle Dans” adındaki yarışmada kostüm tasarımcılığı görevini üstlendi.

The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri

16 yaşından beri çeşitli tasarımcıların moda defilelerine katılan Şeyma Subaşı, 2014 yılında kendi moda markasını kurarak İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week’te ilk defilesini gerçekleştirdi.

2017’de Android işletim sisteminde kullanılabilen IS IT OK adında bir aplikasyon çıkardı. Kullanıcıların giyim tarzlarını paylaştığı bu bir tür sosyal medya uygulamasında hem profesyonellerden hem de sıradan kullanıcılardan moda tavsiyesi alınabiliyor. Uygulama Acun İnternet tarafından geliştirildi.

2018 yılının Eylül ayında Acun Ilıcalı ile ortak olarak Bebek’te bulunan Healthyish isimli sağlıklı beslenme temalı kafeyi açtı ve işletmeye başladı. Kafe, 2020 Ocak ayında kapandı.

2020 yılında ise Babe Actiwear isimli giyim markasını kurdu.

Instagram’da 2,9 milyon takipçisi, YouTube’da 153 bin abonesi vardır

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra dünyayı gezen Şeyma Subaşı kısa süre önce Bodrum’da görüntülendi.

Kadıköy Postası öneriyor: Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın şikayeti üzerine ifade verdi

Diğer: Acun IlıcalıcezaReklamŞeyma SubaşıSosyal Medya
Önceki

Eda Taşpınar rotasını Yunan Adaları’na kırdı

Sonraki

Ricky Martin Antalya’da konser verdi

İlgili Haberler

Kim Kardashian'ın kızı North West’in TikTok videosunda sahte dövme, burun piercingi ve diş aksesuarı takması sosyal medyada tepki çekti
Dünya

Kim Kardashian kızı North West’in sahte dövme ve piercing tarzını savundu

Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling, Emma Watson’ın son podcast açıklamalarına X hesabından uzun bir metinle karşılık verdi. Rowling, oyuncuyu “cahil” olmakla suçladı.
Magazin

J.K. Rowling’den Emma Watson’a sert yanıt

ABD’li yazar Stephen King, geçtiğimiz günlerde Charlie Kirk’ün Utah Valley University’de düzenlediği bir etkinlikte öldürülmesinin ardından yaptığı tartışmalı paylaşım nedeniyle özür diledi.
Dünya

Stephen King, Charlie Kirk hakkında yaptığı paylaşım için özür diledi

Catherine Zeta-Jones, eşi Michael Douglas ile golf sahasında yaşadığı bir olayı anlattığı televizyon programında gündem oldu.
Magazin

Catherine Zeta-Jones’un hayranı hakkında yaptığı espri tartışma yarattı

ABD’li fenomen Candace Owens’a karşı, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi hakaret davası açtı.
Magazin

Macron Çifti’nden Candace Owens’a dava

Ünlü şarkıcı Hadise, tatil için gittiği Maldivler’den paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı.
Magazin

Hadise, Maldivler’de tatilin tadını çıkarıyor

Madonna, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisini "kral" ilan eden paylaşımına sosyal medyada tepki gösterdi.
Dünya

Madonna’dan Trump’ın “Kral” paylaşımına sert tepki

49 yaşındaki eski futbol yıldızı David Beckham, Miami’de çekilen topless fotoğrafıyla hayranlarının dikkatini çekti.
Magazin

David Beckham’dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı

Sonraki
Ricky Martin Antalya’da konser verdi

Ricky Martin Antalya'da konser verdi

Bodrum'da tatil yapan Sharon Stone'un gözü mosmor oldu

Bodrum'da tatil yapan Sharon Stone'un gözü mosmor oldu

Please login to join discussion

LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Acun Ilıcalı (176) Adriana Lima (112) Amerika (162) Angelina Jolie (104) Arda Turan (206) Beren Saat (216) Beyonce (105) Cem Yılmaz (194) Corona Virüs (134) Cristiano Ronaldo (117) Demet Akalın (193) Fashion (217) Fransa (119) Galatasaray SK (109) Hadise (159) Hülya Avşar (152) Instagram (167) Irina Shayk (110) Justin Bieber (107) Kenan Doğulu (115) Kim Kardashian (123) Konser (106) Kıvanç Tatlıtuğ (180) Lady Gaga (99) Londra (160) Los Angeles (102) Magazin Gazetesi (407) Maldivler (181) Mankenler (226) Moda (253) New York (107) Real Madrid (98) Rihanna (217) Serenay Sarıkaya (112) Sinem Kobal (116) Survivor (211) Tarkan (97) Twitter (109) Victoria's Secret (115) Victoria Secret (217) Yunan Adaları (133) İbrahim Tatlıses (111) İngiltere (116) İspanya (111) İtalya (180)

Maldivler – Huven Fushi

RSS Hipokrat Sağlık

  • Yaşlılarda kahve tüketimi kronik ağrıyı artırıyor
  • 50 yaş altında sessiz tehlike: Meme kanseri gençleri hedef alıyor
  • GLP-1 bırakılınca kilo ve sağlık kazanımları hızla geri dönüyor
  • Kuş gribinde küresel alarm! H5N1 insanlarda yüksek ölüm oranına ulaştı
  • ABD’de H5N5 alarmı: İlk insan ölümü doğrulandı
  • En büyük tehlike evlerimizde: Gıda zehirlenmesi belirtileri neler?
  • Gripte gün gün belirtiler: Hastalık nasıl ilerliyor, ne zaman iyileşilir?

Mısır – Sharm EL Sheikh

HOT AFFILIATES
  • CumCuma
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim
CumCuma |   (xml news rss)

© 2024 CumCuma.com2008 © Magazin Gazeteniz

No Result
View All Result
  • CumCuma
  • Gizlilik Politikası
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • İnsan Kaynakları
  • Künye

© 2024 CumCuma.com2008 © Magazin Gazeteniz

-
00:00
00:00

Queue

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00